Despre noi

1Nord Rezidence este un ansamblu residential localizat in zona de nord a Capitalei, in sectorul 1, Sos Gheorghe Ionescu Sisesti nr 325f, intr-o zona linistita, avand acces la toate avantajele unei metropole, dar fara aglomeratia specifica marilor orase.

Proiectul se bucura de o pozitie privilegiata fiind amplasat stradal, intr-o zona cu o infrastructura complet noua, beneficiind de: canalizare, alimentare cu apa, retea de gaze, iluminat stradal, 4 benzi de circulatie, trotuare generoase.

2

Imobilul este pozitionat aproape de zona comerciala Baneasa Shopping City, care include Carrefour, Metro, Ikea, Bricostore, Mobexpert, dar si toate facilitatile de divertisment aferente marilor mall-uri. In plus, Gradina Zoologica sau Padurea Baneasa, precum si cele doua aeroporturi se afla la doar cateva minute de mers cu masina.

Transportul in comun este asigurat de autobuzele 112, 205 si 261, care ofera legaturi rapide cu toate zonele Capitalei.

Ansamblul este compus din apartamente de 2 si 3 camere, avand un regim de inaltime de S+P+7, totalizand 21 de apartamente si parcari subterane.

Intregul proiect a fost gandit ca si un spatiu intim in care confortul si linistea sunt cerinte absolute, tocmai de aceea toate apartamentele au vedere spre Lacul Grivita, iar cele de la parter beneficiaza de gradini generoase.

Comentariile sunt închise.